Première ‘Wordt u al geholpen?’ in Gouda

Op maandag 24 september wordt voor het eerst dit theaterseizoen de rode loper uitgerold voor een première in De Goudse Schouwburg. Het toneel wordt deze avond omgetoverd tot het oh zo Britse en volslagen maffe warenhuis Grace Brothers, wel bekend van de televisiehit ‘Are you being served?’. ‘Wordt u al geholpen?’ is de eerste in een reeks van zeven premières in De Goudse Schouwburg. In oktober wordt de rode loper uitgerold bij ‘De Bonbonfabriek’ van Jon van Eerd en bij ‘Zadelpijn 2 – Het verwende nest’, het vervolg op het toneelsucces van vorig theaterseizoen.

De wat stramme Captain Peacock, het kleurrijke hoofd van de damesafdeling Mrs. Slocombe en natuurlijk de wat vrouwelijke Mr. Humphries, ze zijn er allemaal bij in ‘Wordt u al geholpen?’. De voorstelling is het vervolg op de bijzonder succesvolle toneelversies van ‘‘Allo, ‘Allo’ en ‘Keeping Up Appearances’, die ook in Gouda te zien waren.

De Cast De toneelversie van ‘Are you being served?’ is door heel Nederland te zien, maar trapt officieel af in Gouda. In de regie van Paul van Ewijk ziet u Mylene d’Anjou, Rolf Koster, Filip Bolluyt, Daphne Flint, Sabine Beens, Bas Bovelander en Rowin Prins. Meer info Naast de première op 24 september is het ook mogelijk ‘Wordt u al geholpen’ in Gouda te bezoeken op zondag 23 september, tijdens de voorpremière. Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.goudseschouwburg.nl.

Foto (c) Andy Doornhein