Cast Anubis verheugt zich op theatershow

De theatershow ‘Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel’ wordt spectaculairder dan ooit, want De Vijf van het Magische Zwaard en de Club van de Oude Wilg staan dit keer samen op het podium. Deze spannende show is een belevenis vol mysterie, avontuur en humor zoals de echte Anubis fan gewend is. De repetities starten deze maand en de acteurs van Het Huis Anubis verheugen zich er enorm op de komende maanden met elkaar samen te werken.

Juliann Ubbergen (Marcel), De Vijf van het Magische Zwaard: “Ik vind dat iedereen gewoon naar de show moet komen want het wordt echt een nieuwe ervaring voor de Anubis fans met de huidige en voormalige cast samen op het toneel. Daarbij heb ik er persoonlijk erg veel zin in omdat het allemaal super leuke mensen zijn om mee samen te werken. Dus kom naar de show want anders mis je echt wat!”

Iris Hesseling (Amber), De Club van de Oude Wilg: “Ik kan niet wachten weer op de planken te staan en in de huid van mijn oude personage Amber te kruipen, die ik stiekem best heb gemist. Ik kijk ernaar uit de fans weer een nieuw, spannend Anubis avontuur te laten beleven waarin de humor natuurlijk ook niet mag ontbreken.”

Naast Amber en Marcel spelen ook Sterre (Jennifer Welts), Pim (Alex Molenaar), Raphaël (Roel Dirven), Appie (Kevin Wekker) en Fabian (Luciën van Geffen) mee in ‘Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel’.

Het stuk gaat over hoe Sterre, Raphaël, Pim en Marcel op een regenachtige avond oog in oog staan met Amber, Fabian en Appie. Zij hebben een mysterieuze uitnodiging gekregen en zijn ze terug gekomen naar het bekendste huis van de lage landen: Het Huis Anubis. De bewoners blijken allemaal in het testament van de architect van het huis te staan. Zij erven zijn schat, maar die krijgen ze niet zomaar. Enkel door samen te werken kunnen ze in hun missie slagen, maar dit lijkt moeilijker dan verwacht, want op hun pad komen ze vreemde hindernissen tegen. Geen uitdaging was ooit zo zwaar!