Gastoptredens en presentatie Culture Comedy Award bekend!

Vlaamse en Nederlandse comedians wisselen elkaar af in de finales van dé stand-up comedy prijs van Nederland en België. Presentator (Master of Ceremonies) van het finaleweekend van de Culture Comedy Award is, oud-finalist en lid van de Comedytrain, Martijn Koning. Martijn staat bekend om zijn spervuur aan actuele grappen door zijn succesvolle eindemaand shows in Toomler voor VARA Humor TV.

Gastoptredens tijdens de halve finales worden verzorgd door Bob MacLaren op 3 november en Thomas Smith op 4 november. Bert Gabriëls is te gast bij de grote finale van de Culture Comedy Award op zaterdag 5 november. Als klap op de vuurpijl heeft de Culture Comedy Award 2011 deze avond ook nog een spectaculaire verrassingsact voor het publiek in petto.

Bob MacLaren is regisseur, workshopdocent en TV-maker, maar bovenal een zeer ervaren en sterke stand-up comedian afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Thomas Smith, deelnemer van het eerste uur, heeft carrière gemaakt in zowel de Vlaamse als de Nederlandse stand-up scene. Optredens op Lowlands en het Amsterdam Comedy Festival getuigen hiervan. Bert Gabriëls is oud-finalist en inmiddels een bekende Vlaming door het succesprogramma ‘Zonde van de Zendtijd’.

,