‘Woezel en Pip in de Tovertuin’ wegens succes tweede reprise

‘Woezel en Pip in de Tovertuin’, de theatershow van de twee allerliefste hondjes van de wereld, gaat wegens groot succes opnieuw in reprise. De show, winnaar van de ANWB publieksprijs voor beste familiemusical, is vanaf 24 september a.s. weer door heel Nederland te zien. Deze keer met vriendinnetje Madelon van der Poel in de rol van vertelster. Woezel en Pip, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst, komen in de unieke show tot leven door middel van handpoppen. De verhaallijnen en muziek zijn geschreven door o.a. Dinand Woesthoff, die als creatief directeur van Dromenjager intensief betrokken is bij de ontwikkeling van alle Woezel en Pip producten.

Tijdens de show wordt het hele gezin meegenomen op een magische rondreis door de Tovertuin, waarbij alle vriendjes van Woezel en Pip ook aanwezig zullen zijn. De herkenbare, licht educatieve Woezel en Pip thema’s, die belangrijk zijn voor opgroeiende peuters en kleuters, komen in de show ruimschoots aan bod. Ook zit de show boordevol meezingliedjes, bekend van de Woezel en Pip boekjes. Dromenjager wil met de theatershow een kwalitatief goede show neerzetten en heeft voor de ontwikkeling van de voorstelling in 2009 bewust gekozen voor een samenwerking met Theater Terra/Olbe Producties.

Vorig seizoen was de show een groot succes wat geresulteerd heeft in een nominatie voor de ANWB Publieksprijs voor beste kinder- en familie musical. In 2010 werd bekend dat Woezel en Pip de winnaar waren in deze categorie. De eerste voorstelling zal op 24 september plaatsvinden in Theater De Hofnar in Valkenswaard.