Musicalcast We Will Rock You staat stil bij Freddie´s 65e verjaardag

Gisteren, 5 september 2011, zou QUEEN zanger Freddie Mercury 65 zijn geworden. Uiteraard staat ook de cast van We Will Rock You Antwerpen hier bij stil. Morgen dus, 7 september, zullen Galileo (Tim Driesen) en POP (Karel Deruwe) het tramhokje op de Meirbrug omtoveren tot ‘ticketbooth’. Van 13u tot 13.30u verkopen zij 10×2 kaarten per opbod. De opbrengst van deze kaarten wordt overgemaakt aan Mercury Phoenix Trust.

Daarnaast start er vandaag op Facebook een zangwedstrijd. De cast van We Will Rock You roept alle zangkoren van Vlaanderen op het nummer ‘We Will Rock You’ te zingen en te filmen. Indien zij deze clip op de Facebook pagina van We Will Rock You – Antwerpen plaatsen en de meeste ‘likes’ krijgen voor 15 september mag de hele groep naar de voorstelling komen en wint tevens een meet & greet met de volledige cast. In de rockshow We Will Rock You staan de 25 grootste hits van de legendarische band QUEEN centraal.

In We Will Rock You volgen we Galileo (Tim Driesen) die zich verzet tegen het regime van Killer Queen (Goele De Raedt). Zij heeft alle door mensen gemaakte muziek, op echte instrumenten, verboden. De enige muziek die wordt toegestaan is digitaal geproduceerde muziek. Galileo en Scaramouche (Marjolein Teepen) komen samen met een groep jongeren, de Bohemians, hiertegen in opstand en gaan op zoek naar het laatste instrument op Planeet e-Bay. Voor meer informatie over We Will Rock You en kaartverkoop: wewillrockyoudemusical.be

,