Repetities van start voor reprise Woezel & Pip

Foto (c) Wim Lanser

Na het grote succes van afgelopen theaterseizoen gaat de familiemusical ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos’ in reprise. Vandaag zijn de repetities gestart in de studio van Van Hoorne Entertainment. De cast en crew hebben er wederom ontzettend veel zin in.

Vanaf 20 september zijn Woezel & Pip weer in het theater te zien met hun vierde familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos’. Een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de twee leukste hondjes van Nederland. Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. Samen met al hun vriendjes gaan de hondjes op zoek naar de stelende Sloddervos.

Deze vrolijke voorstelling toert van 20 september tot en met 10 december langs diverse theaters in Nederland.

Geef een reactie