Adèle, Conny en Jasperina – De Grote Drie langer in Koninklijk Theater Carré

De musical ‘Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie’ is zo succesvol dat producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment heeft besloten om extra voorstellingen in te lassen. Niet alleen komen er meer shows in Zutphen en Lelystad, ook zal de musical over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong op 16, 17 en 18 mei in Koninklijk Theater Carré te zien zijn. “Het overtreft onze verwachtingen,” zegt creatief producent Hans Cornelissen. “De recensies waren fantastisch en de reacties van het publiek zijn overweldigend. Het succes gaat van mond tot mond en dat resulteert in deze extra voorstellingen. Ook zullen we de voorstelling registreren voor televisie”.

Op donderdag 20 april speelt ‘Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie’ daarom een extra voorstelling in De Hanzehof te Zutphen, op zondag 14 mei is er een matinee in het Agora Theater in Lelystad en vanaf 16 mei staat de voorstelling drie avonden lang in Koninklijk Theater Carré Amsterdam.

In de theatervoorstelling ‘Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie’ vertolken Ellen Pieters, Frederique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth de drie vedettes Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. De échte drie vedettes bij elkaar brengen, kan natuurlijk niet meer. Daarom brengen drie top-actrices de gouden stemmen van ‘De Grote Drie’ nu terug op het toneel. U ziet de theatervorstinnen tijdens de heftige voorbereidingen op een eenmalig gezamenlijk concert en bij hun turbulente reis naar het verre buitenland waar dat zal plaatsvinden.

,

Geef een reactie