De vlucht van een Granaatappel over persoonlijke vluchtverhalen in Theater Zuidplein

Zaterdag 11 maart 2017 vertellen vier vrienden over hun vluchtgeschiedenis in de bijzondere voorstelling De Vlucht van een Granaatappel in Theater Zuidplein. De Koerdische Celil, de Joodse Eran, de Syrische George en de Hollandse Imke delen met een flinke dosis humor en zelfspot persoonlijke verhalen die ze niet eerder vertelden. Soms treurig of ontroerend, maar bovenal luchtig en vol razende energie gebracht. Afgewisseld met muzikale intermezzo’s. Aanvang 20.15 uur.

Kun je elkaar begrijpen als je leven volledig verschilt van de ander? Heb je nog recht op verdriet als dat wat de ander heeft meegemaakt zoveel erger is? Vier ijzersterke acteurs laten je glimlachen en bezorgen je tegelijkertijd een brok in je keel. Ga een muzikale, ontroerende en humoristische avond tegemoet!

,

Geef een reactie