Circus Treurdier brengt Night of the Problems

Muziektheatergezelschap Circus Treurdier, bekend van o.a. TreurTeeVee, speelt tussen 21 maart en 27 mei haar nieuwe voorstelling Night of the Problems op locaties in Amsterdam, Groningen, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Nijmegen. Een nieuwe absurdistische muziektheatervoorstelling vol humor en ironie.

De wereld staat in brand. We worden omsingeld door problemen. Ze zijn afschrikwekkend ernstig en schreeuwen om een oplossing. Daarom organiseert Circus Treurdier een feestelijke avond om al deze problemen te lijf te gaan. Een avond vol zang, muziek en absurdistisch theater op een locatie bij jou in de buurt. Met vraagstukken als: ‘Is het klimaatprobleem erger dan het vluchtelingenprobleem?’, ‘Willen jullie meer of minder Marokkanen?’, ‘Hoe blijf je hopen als alles hopeloos lijkt te zijn?’.

Circus Treurdier maakt gehakt van je pessimisme, en stuurt je met een glimlach weer naar buiten. Er is een bar waar je tijdens de avond je zorgen weg kunt drinken, of met je buren kunt proosten op een probleemloze toekomst.

Circus Treurdier is een muziektheatergezelschap bestaande uit jonge theater -en televisiemakers. Ze zoeken in hun werk altijd een kruisbestuiving tussen verschillende genres waaronder kleinkunst, toneel en muziek en staan mede dankzij voorstellingsprojecten als Het Eeuwige Nachtcafe, de Zwarte Doos en de televisieserie TreurTeeVee (i.s.m Pupkin en de VPRO) bekend om hun absurde humor, grote muzikaliteit en melancholische inborst.

TE ZIEN op locatie in:
Amsterdam (21 maart t/m 1 april)
Groningen (5 t/m 8 april)
Utrecht (11 t/m 22 april)
Den Haag (10 t/m 13 mei)
Rotterdam (17 t/m 20 mei)
Nijmegen (24 t.m 27 mei)

,

Geef een reactie