Boiler Room Comedy vier kerst met Thijs van de Meeberg & Martijn Oosterhuis

brc161216Stand-up comedy, daarvoor ga je naar Boiler Room Comedy in Het Ketelhuis in Eindhoven. Want dat is de plek waar steeds weer geweldige comedians op het podium staan. Niet alleen is het voor bekende comedians een prachtige locatie om te spelen, ook komen ze voor de fijne sfeer en het leuke publiek. Met een huis-DJ die achteraf nog even plaatjes draait en cocktails van shaker Sten wordt dit een top avondje uit.

Benieuwd naar de comedians op Vrijdag 18 november 2016? Wat dacht je van Martijn Oosterhuis, ieder seizoen is hij weer van de partij met nieuwe grappen en hilarische levensverhalen. Maar ook de Eindhovense Thijs van de Meeberg is erbij, winnaar van het Leids Cabaret Festival 2015! Verder maak je kennis met Mark Waumans & Carly Baker, dit alles met de Britse Adam Fields als host! Iedere editie weer weet Eve Vents een prachtige programmering neer te zetten.

Tijdens Boiler Room Comedy zie je vijf comedians in een avondvullende show en ga je gegarandeerd naar huis met kramp van het lachen.

,

Geef een reactie