Dit jaar studentenkorting bij Comedyzone in Tilburg

comedy ZoneDe beste comedians verzamelen zich op woensdag 2 november bij Club Smederij op de Spoorzone in Tilburg voor een fantastische show. ComedyZone staat bekend om de gezellige sfeer en natuurlijk de allergrappigste comedians van Nederland. De line-up is iedere keer anders, met grote namen én nieuw talent.

Er is één comedian om in het bijzonder naar uit te zien: Kees van Amstel is er namelijk bij. Kees is columnist, stand-upcomedian/cabaretier en comedytekstschrijver. Op zijn 38ste stond hij voor het eerst op het podium, waarna hij meteen werd aangenomen bij Comedytrain. Ook zijn collega Jasper van der Veen werd vorig jaar aangenomen bij de Comedytrain. Samen zullen zij op 2 november afreizen naar het gezellige zuiden om Tilburg eens goed op z’n kop te zetten!

Voor iedereen die van een avondje lachen houdt op een bijzondere locatie, is ComedyZone de ideale manier om je week door midden te breken!

STUDENTEN OPGELET: De organisatie heeft dit seizoen een speciale studentenkorting voor studenten ter beschikking gesteld omdat ze er van overtuigd zijn dat lachen het beste medicijn tegen tentamenstress, deadlines en bierkaters!

Geef een reactie