Boiler Room Comedy Cabaret Dubbel met Rene van Meurs & Kasper van der Laan

BRC050616Op zondag 5 juni 2016 nog een speciale traktatie bij Boiler Room Comedy op Strijp-S in Eindhoven, namelijk een dubbelprogramma met René van Meurs en Kasper van der Laan. René en Kasper, beiden lid van het gezelschap Comedytrain (Toomler, Amsterdam) spelen allebei 45 minuten.

René van Meurs is de winnaar van de jury- en publieksprijs van Cameretten 2012. De jury noemt hem “een intelligente grappenmaker en een taalknutselaar die in een hoog tempo zijn materiaal op het publiek afvuurt”. Ze prijzen zijn timing, tekstoverdracht, snelheid en zijn bijzondere hersenspinsels. Met recht noemen ze hem “een gehaaide, typische standupper met duidelijk de nodige podiumervaring”. Eerder won hij in 2006 de publieksprijs bij het Griffioen Cabaret Festival, improviseerde hij bij Op Sterk Water en sloot hij zich aan bij Comedytrain. Als goed getraind improvisator houdt hij zich verrassend makkelijk staande op het Toomlerpodium en ontwikkelt zich met zijn frisse stijl en adembenemend tempo tot een publieksfavoriet.

Kasper van der Laan is lid van Comedytrain en speelt een aantal keer per week in comedyclub Toomler in Amsterdam. Hij was te zien in het tv-programma Rambam (VARA) en hij zat in 2015 in het tv-programma Padoem Patsss de oneliner show (BNN) .

Kasper brengt droge, intelligente humor met een twist. Zijn verhalen zijn doordacht en verrassend, vol originele observaties en absurdistische hersenspinsels. Hij speelt met je verwachtingen en zoekt de grenzen op van het onvoorspelbare. Kasper maakt in 2011 zijn debuut op het stand-up comedy podium. Vanaf dat moment ontwikkelt hij zich razendsnel en groeit hij uit tot één van de meeste opvallende talenten in het circuit. Hij verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. Ontdek dit nieuwe comedytalent!

,

Geef een reactie