VOER van Nieuw Niks in premiere op PARADE Rotterdam

Op zaterdag 25 juni 2016 (de 2e avondvoorstelling) vindt de première van VOER plaats tijdens Theaterfestival de Parade in Rotterdam. VOER is de nieuwe voorstelling van de Nieuw Niks theaterveroorzakers Arend Niks, Mick Paauwe en Roos Drenth. Samen met acteur Freek Den Hartogh, regisseur Rogier in ’t Hout en schrijver Fenneke Wekker brengen zij een muzikaal theatraal spektakel naar de Parade in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.
unnamed (1)
VOER
Het jaar 2064, een futuristische bedrijfskeuken in een schijnbaar verlaten verzorgingstehuis. Vier door techniek op de been gehouden volhouders komen, door honger gedreven, samen in hun zoektocht naar eten. Alleen: niks werkt zoals ze gewend zijn. Door gebruik te maken van ouderwetse logica en onvrijwillige samenwerking proberen ze te overleven, maar tot welke prijs?

Over de kunst van het aanpassen, toekomstmuziek en het kraken van harde noten met onbekende technieken in een handgemaakte muziektheatervoorstelling.

Speelperiode:
23 juni t/m 20 augustus 2016, Theaterfestival de Parade.
Rotterdam: 23 t/m 26 juni, Utrecht: 26 t/m 30 juli, Amsterdam: 17 t/m 20 augustus
Première: za 25 juni 2016 (2e avondvoorstelling), Paradetent: Studio 7, Theaterfestival de Parade, Rotterdam

,

Geef een reactie