Verbazingwekkend geluidskunstenaar Reggie Watts naar De Melkweg en 013

203914-Reggie Watts photo3-61a9c8-original-1460468374Op 13 en 14 juli komt de Amerikaanse comedian/beatboxer/zanger/geluidskunstenaar Reggie Watts naar Nederland voor twee shows. Op 13 juli zal hij in De Melkweg te Amsterdam staan en een dag later in 013 te Tilburg. De shows van de extreem getalenteerde Reggie Watts zijn altijd volledig onvoorspelbaar omdat hij al improviserend met zijn fenomenale stem, een keyboard en een ingenieus looppedaal komt tot een unieke combinatie van comedy en muziek.

Reggie Watts is een uiterst succesvol comedian. Hij werd door Conan O’Brien persoonlijk uitgenodigd om voor hem te openen tijdens zijn uitverkochte tour door de USA. Zijn debuutalbum “Why Sh#t So Crazy” met daarop de culthit “Fuck Shit Stack” werd uitgegeven door Comedy Central, en het daaropvolgende album Reggie Watts Live at Third Man Records op het label van Jack White. Zijn eerste special werd door Comedy Central in 2012 uitgezonden. Ook is hij een graag geziene gast in de talkshows van Conan O ‘Brien, Jimmy Fallon en John Oliver. Reggie Watts is zelfs de leider van de huisband van The Late Late Show With James Corden. Hij werkte als muzikant al samen met onder meer LCD Soundsystem en Regina Spector. Ook schreef hij de muziek voor de razendpopulaire serie Louie van de wereldberoemde comedian Louis CK.

In Nederland is Watts een populaire artiest. Hij speelde al meerdere keren in ons land, onder meer in De Melkweg, Boom Chicago en op het festival Into The Great Wide Open. Alle shows waren volledig anders door volledig geïmproviseerde karakter. Zo maakte hij in Amsterdam ter plekke al eens een nieuw Nederlands volkslied over fietsen, en op Vlieland vloog hij van stand-up moeiteloos via dubstep naar soul, hip-hop en opera. Reggie Watts beheerst alle stijlen en accenten moeiteloos en giet het in een grappige en absurde mix.

Door zijn imposante afrokapsel, dikke baard en indrukwekkend dikke truien is Reggie een unieke verschijning, en met zijn unieke eclectische en onvoorspelbare stijl zorgt hij in Amsterdam en Tilburg ongetwijfeld weer voor een hilarische en briljante show.

, ,

Geef een reactie