2e editie 28cc Courthouse Cabaret

201601 Poster courthouse

De Oude Rechtbank in Eindhoven lanceert in samenwerking met Eve Vents een nieuw concept voor de zaterdagavond. Na het daverende succes van Courthouse Comedy Club, is het nu ook tijd voor Courthouse Cabaret op huisnummer 28, ook wel 28cc genoemd. Op 27 februari onze tweede editie met lokaal talent, een a capella zanggroep bekend van TV en een bijzondere dame die cabaret met een boodschap brengt.

28cc zal worden gehost door Andries Tunru, een energieke, talige speler. Iedere editie neemt Andries 2 a 3 acts met zich meenemen variërend van cabaret tot kleinkunst tot sketches tot improvisatie comedy. Lekker divers, meestal grappig, soms een tikkeltje serieus, met af en toe een vleugje muziek maar altijd vol passie en overgave.

Stanley en de Menzo’s
Stanley en de Menzo’s bestaat uit Henry van Loon, Martijn Hillenius, Steef Hupkes, Niels van der Laan en Jeroen Woe. In het gewone leven zijn ze als cabaretier of acteur in het theater te zien, maar zo nu en dan bundelen zij hun krachten en vormen zij dé acapella-sensatie van dit moment. Van de tune van Barbapappa tot The Beach Boys, van Nirvana tot The Backstreet Boys en van Café de Vijfhoek tot aan Lowlands. Stanley en de Menzo’s zijn overal.

Thijs van de Meeberg
In februari 2015 won Thijs van de Meeberg uit Eindhoven zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival 2015. Nu volop aan de slag voor een avondvullende voorstelling. Maar Eindhoven… als Brabanders onder elkaar dan he: ‘Leuk z’n Leids Cabaret Festival, maar wel sund da t in de randstad is, daarom, om da te compenseren ga ik (met jullie) helemaal los in t Tuchthuis in Eindhoven! En doe ik die finale nog eens keertje over’.

Jennifer Evenhuis
Jennifer Evenhuis is bijzonder en grappig, en bijzonder grappig.
Denk aan John Cleese als hij een vrouw zou zijn en hij
meer van zijn agressie zou bedekken met een glimlach…
Jennifer staat met gemak op het podium. Op een bijzondere manier persifleert zij de moderne wanhoop en de keuzestress van tegenwoordig.

De voorstelling begint om 21:00 maar vanaf 20:30 kunnen de gasten al genieten van de chille ambiance van de blackbox achterin het Tuchthuis.

, ,

Geef een reactie