Theatershow The ADELE Project voegt single Hello toe aan voorstelling

​Naar aanleiding van de recent uitgebrachte en direct immens populaire single ‘Hello’ van Adele, voegt ‘The ADELE Project’ dit nummer direct toe aan hun repertoire. De spectaculaire theatershow over het leven van Adele is een ode aan het werk en het talent van de bijzondere Britse zangeres. De show toert op dit moment langs de Nederlandse theaters.

Rolling in the deep, Someone like you, Chasing pavements: wie kent deze nummers niet? Het is slechts een kleine greep uit het ongelooflijke repertoire van de Britse zangeres en superster Adele.De sensationele en ontroerende theatershow The Adele Project is veel meer dan alleen een eerbetoon aan één van de grootste popsterren uit onze tijd. De theatershow vertelt het verhaal van de hobbelige weg die de passievolle Adele heeft afgelegd op weg naar haar legendarische optreden in Royal Albert Hall.

Theater, muziek en zang
Zangeres Jolanda Knecht, (die niet voor niets “de Nederlandse Adele” genoemd wordt), brengt met zang en theater Adele op een innemende manier tot leven. Jolanda wordt ondersteund door een zevenkoppige band, waarvan de leden onder andere optraden met René Froger, Gerard Joling, Anita Meyer en Marco Borsato. Direct na de release van Adele’s single Hello is de band begonnen met het repeteren van dit nummer.

De reacties van het publiek op The ADELE Project zijn overweldigend. Er wordt veel meegezongen maar ook toeschouwers die minder bekend zijn met het repertoire van Adele beleven naar eigen zeggen een geweldige theateravond.

,

Geef een reactie