Kees van Amstel headliner bij Boiler Room Comedy in Maart

Kees van AmstelBoiler Room Comedy in Eindhoven kondigt aan dat Kees van Amstel op vrijdag 27 maart 2015 zal headlinen bij Boiler Room Comedy in het Ketelhuis in Eindhoven. Kees van Amstel is van alle markten thuis: hij is zeer succesvol als stand-up comedian als Comedytrain-lid maar ook te zien in theaters door heel Nederland met zijn avondvullende cabaret programma. Hij schrijft korte humoristische sketches, columns en televisieprogramma’s.

Aspirant-lid van het stand-up comedy collectief Comedytrain: Janneke de Bijl komt gezellig mee met Kees van Amstel. Ze houdt haar comedy erg dicht bij zichzelf en is erg vermakelijk om naar te luisteren.

Lambert-Jan Koops zal de avond openen met zijn immer cynische kijk op de maatschappij. Zijn leven is samen te vatten in een notendop: laat maar. Deze ervaren comedian toerde jarenlang rond met zijn goed ontvangen theatershows en barst van de eigenzinnige oneliners en bizarre observaties.

Oud-Eindhovenaar Max van den Burg vond het tijdens zijn try-out van AMOK afgelopen zomer zo gezellig bij Boiler Room Comedy Eindhoven dat hij graag wilde terugkomen om te MC-en.

,

Geef een reactie