Jeugdtheaterfestival met 15 voorstellingen en randactiviteiten in het Parktheater Eindhoven

jeugdtheaterfestival Parktheater
Parktheater Eindhoven bestaat 50 jaar en viert feest! Tijdens het jeugdtheaterfestival, vrijdag 17 tot en met zondag 19 oktober, staat het Parktheater 3 dagen lang in het teken van jeugdvoorstellingen, meet&greets en randactiviteiten. Hoera!

Kinderen kunnen hun fantasie laten gaan en beleven fantastische verhalen. Sommige spannend, andere vrolijk en grappig. Er is van alles te beleven voor alle leeftijden! Er zijn al voorstellingen vanaf 6 euro per kaartje. De randactiviteiten zijn gratis.

15 voorstellingen in 3 dagen én randactiviteiten
Op vrijdag staan er 2 avondvoorstellingen op het programma; Introdans Ensemble voor de jeugd met Jarig; een overgetelijke dansbeleving voor de hele familie en Theatergezelschap Kwatta die samen met de muzikanten van het Gelders Orkest een swingende bewerking geven van de Odyssee.

Zaterdag gaat het festival al om 10.00 uur van start met maar liefst zeven voorstellingen waaronder veel poppentheater voor de kleinste theaterbezoekers en de musical Pippi Langkous jong en oud. Zondag staat gaat de deur alweer vroeg open voor zes voorstellingen waaronder de show van kindervriend Bumba.

Op alle dagen, tussen de voorstellingen door, kun je meedoen met gratis randactiviteiten zoals toneelworkshops van Hetpaarddatvliegt, knutselactiviteiten, schminken, meet&greets met artiesten en een stille disco. Dus kom wat eerder, blijf wat langer en combineer verschillende voorstellingen en activiteiten op een dag. We gaan er 3 superleuke dagen van maken!

,

Geef een reactie