Plotseling einde voor musical Toon

In navolging op eerdere berichtgeving rondom de oververmoeidheid van Alex Klaasen maakt Jeroen Dona, algemeen directeur van V&V Entertainment, vandaag bekend dat Alex door oververmoeidheid zijn memorabele rol van Toon definitief niet meer zal spelen. Dit betekent voor V&V Entertainment dat de extra voorstellingen van de tournee geen doorgang kunnen vinden omdat er volgens Dona maar een persoon Toon kan spelen en dat is Alex Klaasen. De extra voorstellingen van ‘Toon’ stonden gepland van 28 oktober tot en met 11 december van dit jaar.

Mensen die al kaarten hadden gekocht voor ‘Toon’ worden door hun eigen theater op de hoogte gebracht van de annulering en de verdere procedure hier omheen. Volgens een woordvoerder van Alex vindt hij de annulering van ‘Toon’ verschrikkelijk voor iedereen die bij deze productie betrokken is. Alex heeft een fantastisch seizoen gehad en de voorstelling en alle direct betrokkenen zijn hem erg dierbaar maar zijn gezondheid is het meest belangrijk. ‘Het is geen kwestie van niet willen, maar van niet kunnen’.

Jeroen Dona vindt de noodgedwongen annulering ook bijzonder vervelend voor alle medewerkers van deze productie maar ook voor de theaters waar ‘Toon’ nu niet meer te zien is en voor de mensen die kaarten hebben gekocht of nog wilden kopen.

,