GOEIESMORGENS – De Musical

Omdat de Lullo’s vorig jaar April een daverend succes waren, hebben de mannen van Jiskefet besloten ook dit jaar in de Heineken Music Hall een paar optredens te doen. De serie voorstellingen zal gaan over de bekende karakters die we kennen van Debiteuren/Crediteuren ( Jos, Edgar en Storm ) en zal als titel ‘GOEIESMORGENS – De Musical’ meekrijgen en zal lopen van 1 t/m 5 April 2011.

De laatste live-show van Jiskefet. De Heb Je Nog Geneukt Tour, had de sfeer van een serie concerten. Nu hebben zij gekozen voor een andere uitgangspunt, de titel verraad het al natuurlijk, de musical. Dit sluit prefect aan op de kantoortypes Jos, Edgar en Storm . Zij kunnen namelijk 1 keer per jaar hun saaie kantoorse bestaan achter zich laten om daarna lekker een avondje te genieten van de sprookjesfabriek van Van den Ende en consorten.

Natuurlijk zullen net als vorige keer ook weer andere Jiskefet types ten tonele komen. De liejdes voor dit stuk zullen bestaan uit nieuwe, die aangevuld worden met oudere Jiskefetliedjes. De begeleiding hiervan zal gebeuren door middel van een live-band. Verdere ondersteuning komt van het ballet van Lucia Marthas.

,